bioline logo menu

Clara a její recepty

Nápadem Clary Macchielly Corradini a kreativitou šéfkuchaře Alessandra Gilmozziho (pyšnícího se Michelinskou hvězdou z roku 2008) Bioline Jatò vytvořil exkluzivní „menu krásy“ inspirované novou řadou 24.7 Naturalbalance. Ke kráse na plný úvazek z okolní přírody až do našich pokrmů.
Bioline Jatò doporučuje speciální edici bílých a červených vín představenou právě společně s řadou 24.7 Naturalbalance z místního vinařství De Vescovi Trentino.

MENU

PŘEDKRMY
Vitamínový nápoj
Terina (paštika) s melounem a kozím sýrem, šťovík a řeřicha
Karpačo z krevet s bambusovými výhonky a Artemisin fazolový krém
PRVNÍ CHODY
Rizoto s ibiškem
Pečené rizoto s horskou řeřichou
Kamutské nudle s bazalkovým pestem, rukolou a řeřichou
DRUHÉ CHODY
Grilované hovězí s horskou čechřicí vonnou
Jelení přírodní plátek s rybízem, hruškou, brambory a borůvkami
DEZERTY
Lesní jahody s želé ze starších květin a mrkvovým sorbetem
Jogurt s lesním ovocem
Ovocný koláč se zmrzlinou
VÍNA
Bílé Empeirìa Ga – I. Manzoni Sauvignon B. – 2011
Červené Teroldego Rotaliano D.O.C. 2010 – Vigilius

Inspirovala Clara i Vás? Určitě ano a pamatujte, že fantazii se meze nekladou!